Για μεζέ ή κυρίως πιάτο
Καθαρίζουμε το χταπόδι το πλένουμε και το κόβουμε.
Βάζουμε το χταπόδι σε κατσαρόλα στη δυνατή φωτιά ώσπου να βγάλει το νερό του.
Το βγάζουμε απο το σκεύος, αδειάζουμε το νερό, ρίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με το χταπόδι μαζί γιά 5-10 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι την δάφνη και τα αφήνουμε να βράσουν μαζί για 30-40 λεπτά, σε μέτρια φωτιά.
Αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νερό και σερβίρουμε.
Άτομα | 4-5 |
Χρόνος | 50-60 λεπτά |
Βαθμός δυσκολίας |
Λεωφόρος Κύπρου 94, Αργυρούπολη | 210 99 60 352 | info@fishiki-diatrofi.gr | facebook/fishiki-diatrofi
Developed by: PowerSite.gr
Copyright © 2024, fishiki-diatrofi.gr | All rights reserved.