Μια συνταγή που θα σας κάνει να αγαπήσετε το χταπόδι
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε το χταπόδι μας σε κομμάτια.
Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και το σκόρδο.
Βαζουμε το χταπόδι στο σκεύος με ελάχιστο νερό και ξύδι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει και να πιεί το νερό.
Στη συνέχεια ρίχνουμε στο σκεύος τις ντομάτες το σκόρδο ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, δάφνη, δεντολίβανο και το λάδι. Βράζουμε μέχρι να δέσει το φαγητό με την σάλτσα.
Το σερβίρουμε σκέτο με πατάτες τηγανητές ή ρύζι.
Άτομα | 4-6 |
Χρόνος | 35 - 40 λεπτά |
Βαθμός δυσκολίας |
Λεωφόρος Κύπρου 94, Αργυρούπολη | 210 99 60 352 | info@fishiki-diatrofi.gr | facebook/fishiki-diatrofi
Developed by: PowerSite.gr
Copyright © 2024, fishiki-diatrofi.gr | All rights reserved.