Μπακαλιάρος
1,200 γραμ. Μπακαλιάρο
Χυμό ενός λεμονιού
150 γραμ. γάλα αποβουτηρομενο
20 γραμ. κορν-φλάουρ
30 γραμ. μιναρινη
75 γραμ. φρέσκο τυρί με αρωματικά χορταρικά
75 γραμ. τυρί κρέμα
15 γραμ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 γραμ. ανιθο ψιλοκομμένο
Αλάτι -πιπερι
1. Καθαρίζουμε τον μπακαλιάρο και το κόβουμε σε μερίδες. Τον βάζουμε σε κατσαρόλα με 1/2 φλυτζάνι νερό , τον χυμό λεμονιού, αλάτι πιπερι και τον βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά περίπου. Τον βγάζουμε απο την κατσαρόλα τον καθαρίζουμε απο τα Κόκκαλα, τον τοποθετούμε σε πιατέλα και τον διατηρούμε ζεστό.
2. Ετοιμάζετε την άσπρη σάλτσα. Βάζετε τη μισή ποσότητα απο το γάλα να βράσει. Με το υπόλοιπο γάλα διαλύεται το κορν φλάουρ και μόλις το γάλα στην κατσαρόλα αρχίζει να βράζει ρίχνετε το μίγμα του κορν φλάουρ. Αφήνουμε το μίγμα στην φωτιά μερικά δευτερόλεπτα ανακατεύοντας συνέχεια ώσπου νά αρχίσει η σάλτσα να πήζει. Αποσύρουμε την κατσαρόλα απο την φωτιά .
3. Προσθέστε την σάλτσα τη μιναρίνη τα τυριά τα κρεμμυδάκια τον άνιθο , λίγο πιπερι και ανακατεύουμε να αναμιχθούν καλά τα υλικά.
4. Περιχύνετε με την σάλτσα το ψάρι και σερβίρετε αμέσως.
Άτομα | 6 |
Χρόνος | 20 |
Βαθμός δυσκολίας |
Λεωφόρος Κύπρου 94, Αργυρούπολη | 210 99 60 352 | info@fishiki-diatrofi.gr | facebook/fishiki-diatrofi
Developed by: PowerSite.gr
Copyright © 2024, fishiki-diatrofi.gr | All rights reserved.