Χρήσιμες συμβουλές για την ασφαλή συντήρηση των κατεψυγμένων προϊόντων στο σπίτι!

Η Θερμοκρασία του καταψύκτη σας να είναι τουλάχιστον -18° C  δηλαδη να εχει ένδειξη τριών αστερων (***) και τα αλιεύματα να καλύπτονται με σελοφάν πριν την τοποθέτηση τους στον καταψύκτη.

Ο πιό σωστός και ασφαλής τρόπος είναι να αποψύχουμε τα προϊόντα μας στό θάλαμο συντήρησης του ψυγείου μας σιγα -σιγα και όχι απότομα. Εαν πάλι υπάρχει μεγάλη αναγκη να μαγειρέψουμε το προϊόν άμεσα, το αποψύχουμε κατω απο κρύο νερό και όχι απότομα ( σε ζεστό νερό ή σε φούρνο μικροκυμάτων ).

Σε αντίθεση τα κατεψυγμένα λαχανικά ΔΕΝ αποψύχονται προτού μαγειρευτούν αλλά τα τοποθετούμε κατευθείαν στο σκεύος μαγειρέματος.

Η κατάψυξη είναι η ποιό ολοκληρωμένη φυσική συντήρηση τροφίμων. Απο την στιγμή που θα καταψυχθεί ένα προϊόν σταματάει η αλλοίωση του και ταυτόχρονα διατηρεί τις θρεπτικές και γευστικές ιδιότητες του.

Επισκεφτείτε τα σημεία λιανικής πώλησης της επιλογής σας αφού έχετε ολοκληρώσει τις εξωτερικές σας δουλειές Παίρνετε τα κατεψυγμένα προϊόντα από τα ψυγεία, αφού έχετε τελειώσει τα ψώνια σας, λίγο προτού πληρώσετε, έτσι θα αποφύγετε την απόψυξη τους.

Μοιραστείτε τo!

Delivery

Διανομή σε όλη την νότια Αττική.

Λεωφόρος Κύπρου 94, Αργυρούπολη | 210 99 60 352 | info@fishiki-diatrofi.gr | facebook/fishiki-diatrofi

Developed by: PowerSite.gr

Copyright © 2022, fishiki-diatrofi.gr | All rights reserved.